Коментари Написано от администратор
More information


  (2a01:036d:0113:4139:c501:881b:0d) Написа

Въпрос.    Optionstars

Здравейте.
Казвам се Донка Хайаш родена в Пловдив. Живея в Будапещта. Случайно намерих в интернета писаното за Вас и вашите препоръки. Искам да ви питам за нещо което сигурно никой не е задавал този въпрос и дори е малко смешно.
Какво е вашето мнение за това: аз не говоря английски. Изполвам гоогол преводач. Мога ли така да се зарегистрирам и да мога да печеля по малко пари за да ми са в помощ към пенсията. Големият ми проблем: след записването и ативирането, най-важното се обеснява с видио. Това не може да се првежда чрез Гоогол и аз не разбирам нищо. Имате ли някакво прдложение или за този проблем няма разрешение.
Честита Коледа и щастлива Нова година!
Донка.

  (140.200.38.*) Написа

Re: Въпрос. - hajas Györgyné

Здравейте, повечето трейдинг уеб страници са на английски, но повечето брокери имат акаунт мениджъри, които говорят на няколко езика, така че би трябвало да получите клиентско обслужване не само на английски, но и на езици като испански, португалски, руски, френски, немски и турски.

  (212.5.158.*) Написа

Пари    Няма

Искам да Ви попитам пишебза някаква първоначална сума.Трябва. Ли да внасям някъде някакви пари че още не съм мн наясно.

  (210.54.89.*) Написа

Re: Пари - Веси

Здравейте, за да започнете с трейдинга трябва да направите депозит- това не е такса, това са си Ваши пари, които ще използвате за трейдинг. Трейдингът е абсолютно безплатен, без такси. Можете да използвате кредитна карта или други различни методи за депозит. можете да извършвате обичайните банкови трансфери или да използвате онлайн портфейли Skrill и Neteller , които са сходни на Paypal и могат да бъдат използвани за незабавно онлайн плащане.

  (84.201.195.*) Написа

novo nachalo    nqma

Zdraveite,prochetoh cqlata informaciq i me za intriguva i iskam da opitam.
Kak da zapochna i kakvo mi e neobhodimo.

  (140.200.152.*) Написа

Re: novo nachalo - vesi

Здравейте, методът, който аз лично използвам е много лесен и всеки може да започне с него в рамките на няколко часа. Трябва да започнете с прочитане на инструкциите, инструкциите съдържат подробно ръководство в пет стъпки. Тези те стъпки ги запомнете или си ги запишете, след това регистрирайте трейдинг акаунт. Регистрацията е безплатна и след като вече имате акаунт, можете да започнете да използвате моята стратегия и да правите пари.

  (212.43.55.*) Написа

въпроси

Добре, но не се ли прави в този сайт пак някакъв депозит, може ли да се направи и в български лева, колко е минималната сума, може ли да депозирам колкото ми е възможно?

  (155.32.127.*) Написа

Re: въпроси - Тодор Божиков

Здравейте, можете да депозирате в български лева (или която и да е друга валута по желание). Парите винаги се трансферират автоматично във валутата на трейдинг акаунта(обикновено USD или EUR). Когато теглите, пак автоматично ще бъдат обърнати във Вашата местна валута. Не е необходима да поддържате акаунт в чуждестранна валута, можете да използвате обичайна банкова сметка.

  (79.100.51.*) Написа

zdr.    IQ option

Здр.би ли ми казал как да си изтегля печалбата от IQ option.имам регистрация в Neteller от там и захранвам трейдара.благодаря.

  (155.32.105.*) Написа

Re: zdr. - vesko

Здравейте, можете да изтеглите Вашите печалби в Neteller, Skril или директно от Вашата банкова сметка. Нужно е само да кликнете на ТЕГЛЕНЕ на страницата на брокера и да последвате инструкциите.

  (37.130.245.*) Написа

ЗАПИТВАНЕ

ЗДРАВЕЙТЕ ! МЕТОДА Е МНОГО ВАЖЕН ЗА МЕН И КОЛКО Е ДОСТЪПЕН.

  (121.99.200.*) Написа

Re: ЗАПИТВАНЕ - ROSICA ILIEVA

Здравейте, с удоволствие ще Ви помогна, ако имате специфичен проблем или напишете по-специфичен въпрос, или помолите за съвет. Ако Ви е необходима помощ по общите въпроси и теми, Ви препоръчвам да прочетете инструкциите,да се уверите, че разбирате метода и да започнете да го използвате. По-лесно е отколкото изглежда на пръв поглед.

  (82.137.86.*) Написа

Имам нужда от малко помощ    IQoption

Искам да попитам колко време след като се регистрирам ще ми позволи да вляза в сайта защото пише само IQoption и това е нищо повере?

  (210.54.57.*) Написа

Re: Имам нужда от малко помощ - паолина

Здравейте, след като се регистрирахте е необходимо данните на акаунта да бъдат проверени. Моля да последвате указаните инструкции на уеб страницата на брокера и данните на акаунта ще бъдат проверени в рамките на два или три дена.

  (95.90.208.*) Написа

informaciq za metoda

Zdraveite. Kazvam se Ventsi, rabotq i jieq v Germany. Poiskah informaciq za vashiqt metod ,no vse oshte nishto ne sam polu4il. moje li da mi pratite po-podrobno , molq? Blagodarq vi.

  (210.54.16.*) Написа

Re: informaciq za metoda - Ventsislav Chantaliev

Налице е подробно обяснение на моя метод, което е достъпно на моята уеб страница. Достъпна е за всеки безплатно. Всичко, което трябва да направите е да прочетете упътването и да започнете да използвате моята стратегия.

  (79.100.111.*) Написа

интерес към дейността която сте описали във Вашия блог

Здравейте аз съм на 47 г. от грБургас, инж-химик по рофесия и се интересувам как може да работя по начина който сте описали
Благодаря предварително!

  (210.55.153.*) Написа

Re: интерес към дейността която сте описали във Вашия блог - Евгения Дойчева

Здравейте, методът, който описвам е идеален дори и за начинаещи, и няма специфични изисквания или предпоставки.Нужно е само да прочетете инструкциите и след това създайте трейдинг акаунт. След като се регистрирате, ще получите достъп до образователните материали, можете също да се свържете с Вашия личен брокер, който ще даде отговор на всички Ваши въпроси.

  (77.78.9.*) Написа

сметка    Topoption

Здравейте г-н Марков
Искам да попитам в каква валута е най добре да си открия банкова сметка

  (140.200.148.*) Написа

Re: сметка - Васил Емилов

Здравейте, можете да депозирате във Вашата валута (или в която си поискате). Парите винаги се трансферират автоматично във валутата на трейдинг акаунта(обикновено USD или EUR). Когато теглите, пак автоматично ще бъдат обърнати във Вашата местна валута. Не е необходимо да поддържате акаунт в чуждестранна валута, можете да използвате обичайна банкова сметка.

  (94.156.198.*) Написа

binanrni opcii    trader.bg

zdravei boris markov iskam da te popitam vqrno li e vsi4ko tova bi li mi dal skype facebook da mi obqsni6 po podrnobno i kade e ulovkata za6to dava6 vsi4ko tova free

  (121.99.93.*) Написа

Re: binanrni opcii - venci

Здравейте, използвам Skype само за моето семейство и приятели. Можете да ме откриете във Facebook, ако наистина искате да се свържете с мен. Въпреки това, моята първа препоръка е дапрочетете инструкциите и да започнете с трейдинга въз основа на тях.

  (95.168.233.*) Написа

    Binomo

Моля ви да ми обясните по-подробно какъв е Вашият метод за търгуване

  (140.200.76.*) Написа

Re: - Stanimira

Здравейте, методът, който аз лично използвам е много лесен и всеки може да започне с него в рамките на няколко часа. Трябва да започнете с прочитане на инструкциите, инструкциите съдържат подробно ръководство в пет стъпки. Тези те стъпки ги запомнете или си ги запишете, след това регистрирайте трейдинг акаунт. Регистрацията е безплатна и след като вече имате акаунт, можете да започнете да използвате моята стратегия и да правите пари.

  (88.103.252.*) Написа

aacount

как всъщност работи това, имам норманлна банкова сметка и я използвам за депозити и тегления?

  (155.32.128.*) Написа

Re: aacount - Peter

Можете да използвате обичайна банкова сметка или кредитна карта за депозити или тегления. Можете да използвате също и други различни методи за депозит, можете да извършвате обичайните банкови трансфери или да използвате онлайн портфейли Skrill и Neteller , които са сходни на Paypal и могат да бъдат използвани за незабавно онлайн плащане.

  (37.48.51.*) Написа

taxes

Какво ще кажете за таксуване на печалбите(очевдино имам предвид големите печалби) , когато ги получа в банковата ми сметка?

  (140.200.124.*) Написа

Re: taxes - Arty.RU

Не бих могъл да Ви дам съвет относно данъчното облагане, защото се различава в зависимост от местонахождението. Вярно е, че в някои страни има нулев данък върху капиталовата печалба, докато в други страни, ставката е 20% или дори по-висока. Препоръчвам Ви да се обърнете към местен данъчен консултант, който е наясно с Вашата ситуация.

  (145.25.34.*) Написа

Как да играете с карта    Binomo.com

Хей, формата иска някакъв CSC код за карта и нямам представа какво е това. Не мога да го намеря никъде. И когато си взимах картата от банката,
ми казаха, че онлайн транзакциите са спрени. Как да ги пусна или какво да правя с това?

  (49.50.245.*) Написа

Re: how to pay with a card - JonГЎЕЎ ZT


Този код понякога се нарича CVV или CV и ще го намерите на гърба на картата ви. Когато обърнете картата си,ще видите лента
за подписа и в дясно от нея ще иматри цифри. Това е кодът за сигурност.
Ако виждате повече номера, използвайте последните 3. Ако там няма цифри, за съжаление вашата карта не може да се изпозлва за разплащане онлайн.


Някои банки имат изклщчени онлайн разплашщания по подразбиране. ПОнякога трябва да влете в онлайн банкирането си и когато сте там,
да активирате онлайн разплащанията. Ако ввсе пак не можете, в най-близкия клон на банката ше ви помогнат.


Има много опции за депозит и ако не искате да използвате карта, може да ползвате например Skrill. Skrill винаги работи и е надежден. :-)

  (74.24.15.*) Написа

колко са таксите    Stockpair

Има ли някакви такси за теглене?? Не искам да плащам нищо допълнително и къде е най-доброто място за търгуване???

  (49.50.245.*) Написа

Re: fees how much - richard

Добър ден,


na mГ­stech kterГЎ doporuДЌuju jsou vklady i vГЅbД›r samozЕ™ejmД› bezplatnГ©. VklГЎdat
mЕЇЕѕete jak ДЌasto jen chcete, vГЅbД›r je vЕѕdy minimГЎlnД› jeden mД›sГ­ДЌnД› zdarma. Pokud byste chtД›l vybГ­rat tЕ™eba padesГЎtkrГЎt mД›sГ­ДЌnД›, asi by tam
nД›jakГ© poplatky byly. TakЕѕe doporuДЌuji prostД› jednou za mД›sГ­c ty vydД›lanГ© penГ­ze vybrat. MЕЇЕѕete vybГ­rat pЕ™Г­mo na bankovnГ­ ГєДЌet nebo na
Skrill. JeЕЎtД› nД›co mЕЇЕѕe ГєДЌtovat banka za pЕ™Г­chozГ­ platbu, ale to vД›tЕЎinou teДЏ uЕѕ bГЅvГЎ vЕѕdycky zdarma. :-)

  (75.21.54.*) Написа

теглене на пари    Stockpair.com

Здравейте, какъв метод бихите препоръчали за теглене? Банкова сметка или кредитна карта или Paypal? Как мога да изтегля парите си в кредитна карта?
Няма смисъл. Благодаря на Berger Lutz

  (49.50.245.*) Написа

Re: money withdrawal - Lutz Berger

Здравейте,


тегленето на пари всеки ден е безмислено.Трябва да осъзнаетем че по всяко време трябва да имате пари в търговската си сметка, за да можете да търгувате.
Не може да търгувате с нищо.


Така че препоръчвам да теглите печалбите си веднъж на месец, например депозирате 500Ђ и веднъж на месец теглите сума над 500Ђ (така че
имате поне 500Ђ остатък да търгувате).


n Така че парите в сметката ви ще ви донесат още пари. Когатои теглите към банковата ви сметка, това няма да ви спечели още пари.

  (114.21.19.*) Написа

Re: теглене на пари - Lutz Berger    BancDeBinary

Здравейте, обикновенно тегля просто в банковата ми сметка и това отнема 3-4 дена на банката да обработи трансфера. Когато ми трябват пари веднага, ги пращам към моята
кредитна карта.


Това е нормално, но сумата първо се добавя към картата (така че може да плащате с н ея) и след 2 дена се появява в сметка.
Когато теглите пари към сметка, единствената разлика е, че може да ползвате парите в кредитната
си карта малко по-рано, от колкото те се валидират и добавят в сметката ви.


Paypal или Skrill обикновенно не са необходимо, но разбира се те са възможност.

 
 
 

 Добави нов коментар!

Попитай или сподели своя опит
Start now

Прави пари в три лесни стъпки!

ARRAY KEY NOT FOUND

Опитайте стратегията с демоверсия:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Модерен брокер с изискване за малък минимален депозит
Моят бърз съвет: Брокерът позволява непрестанен трейдинг включително и през уикенда със сделки, възлизащи на по-малко от $1
Минимален депозит: $10
 

  Make Money Robot

Базов робот, който Ви позволява да търгувате с бинарни опции автоматично, дори ако сте начинаещи.
Моят бърз съвет: Препоръчвам Ви да търгувате с валутни двойки, например EUR/USD или CNY/USD.
Минимален депозит: $200
 
 
Ще получиш подробни инструкции на имейл адреса си.