Научете как да правите МНОГО пари в интернет
More information

Как да правите пари от дома с метод, който всеки може да използва 

Винаги съм знаел, че банкерите правят много пари, но не съм разбирал как. За мен беше неразбираема 'висша математика'. Така или иначе, купих някои книги за самообучение и учех вечер. Открих, че повечето неща, които банките правят, са всъщност доста сложни. Имам предвид неща като купуване на съкровищни облигации от правителства или купуване на заеми от други банки. Не можех да разбера всичко. А дори и да можех, нямах милион долара капитал, с който да го правя! Но, както се оказа, нищо нямаше значение, защото няма нужда да правите нищо подобно. :-)

95% от нещата, които прочетох и научих бяха безполезни за мен. Може би щяха да са полезни в курс по икономика в университета, но няма смисъл да ги споменавам тук. Вместо това, просто ще пиша за онова 5% което беше важно . Това е информацията, с която печеля пари. Това са нещата, които трябва да знаете, ако искате да печелите пари.

Случи се така, че открих едно нещо, което е съвсем просто. Може да правите пари като следвате две прости правила. Рядко се говори за този метод. Повечето хора, дори банкерите, не знаят за него! Всеки може да използва метода. Не е нужен предишен опит или математически познания.

Аз лично направих $2347 първия месец, $5603 втория месец и над $10000 през третия месец. Това са ДЕСЕТ ХИЛЯДИ ДОЛАРА на месец само за няколко часа онлайн. И всичко това без да използвам . Просто си представите - нямам представа какво вие лично бихте правили с толкова пари. Може би ще обновите къщата си, може би ще отидете круиз около света, но първото нещо, което аз направих, беше да платя задължения си. След това напуснах работа и понеже нямаше какво да ме задържи в България, напуснах Бургас и се преместих в Нова Зеландия.

Инструментът, който открих, се нарича Опции върху криптовалути. Знам, че звучи като нещо много сложно, но всъщност е истински просто. Всичко, което трябва да направите е да изберете с какво ще търгувате (примерно акции) и да познаете дали цената ще се покачи или спадне. Няма нужда да знаете с колко ще понижи или покачи. Нужно е просто да познаете дали ДА, ще се покачи или НЕ, ще спадне.

Всичко се оценява чрез графики на сайта, където търгувам. Когато видите на графиката, че възходящият тренд (CALL) е по-висок от 50%, кликнете НАГОРЕ бутона. Когато видите, че низходящия тренд (PUT) е по-висок от 50%, кликнете на НАДОЛУ бутона. Това е. Нищо друго. Без никакви усложнения. Благодарение на тези две лесни стъпки, сега правя повече пари, отколкото съм предполагал, че е възможно.

Ти си само на 10 минути или 5 минути разстояние от правенето на тонове пари онлайн

Ако никога не си чувал за Опции върху криптовалути и не си търгувал, не се притеснявайте. Аз също бях абсолютен новак в търговията, но ми отне само 10 минути да ги разбера. И в рамките на първия час им хванах цаката и сега са ми като втора природа. В текста по-долу обяснявам всичко в детайли: как да започнеш и как да правиш над $10000 месечно в 5 лесни стъпки. Ако нещо все още не ти е ясно, просто погледни коментарите в долната част на тази страница. Те със сигурност ще те вдъхновят. Прочети за опита на другите. Прочети техните лични истории. И, по-важното, следвай съветите им. По-този начин ще печелиш по-бърз, избягвайки бавния процес на учене.

Времето е пари... Разполагате с по-малко от 48 ч., за да действате!

Едно от най-готините неща при този метод, е че няма нужда да следиш икономическите новини, няма нуда да ходиш до фондовия пазар и няма нужда да си експерт. Всичко се прави през интернет. Всичко, което трябва да правиш е да натискаш два бутона в съответствие с едно просто правило. няма сложни процедури и мистериозни методи - и въпреки това правиш пари!

С цената се случват две неща - покачва се или спада. Затова, тези опции се наричат бинарни (две) опции. Разбира се, не винаги е лесно да се предскаже тренда в дългосрочен план. Само опитните трейдъри могат да го правят.

Обаче с моя метод можете да печелите, дори когато другите губят

Имам предвид, че открих, че в краткосрочен план, можеш надеждно да предскажеш растеж или спад. Можеш да го правиш лесно с крипто валути (например Bitcoin). Намерих начин да правя пари от това. Разбира се, не го научих за една вечер. Трябваше да опитам много варианти и правех глупави неща отначало. Но накрая намерих метод, който наистина действа. Не само това, той започна да ми носи солиден доход.

Изведнъж започнах да ставам все по-богат, все по-бързо. С моите първи $200 аз изкарах $600. След това направих $2400 от онези $600. Вторият месец направих над $5600. Изглежда това беше моментът, когато автопилотът се задейства. Следващият месец аз направих над $10000!!!. Класическите роли бяха разменени - преди работех за пари, а сега моите пари работеха за мен. Не знам точно колко пари имам в момента, но повярвайте ми, много са. :-)

 По-долу съм публикувал БЕЗПЛАТНО единственият работещ метод. Без глупости, без регистрации и на лесен за разбиране език.

Как започнах да правя истински пари 

Помня как когато бях тираджия, един ден моя началник ми каза, че е купил акции. Няколко дена по-късно беше много ядосан, защото цената им беше паднала и беше изгубил пари. Честно казано, не беше от сред най-умните. Когато си спомням, сега ми е смешно. Ако беше проучил малко нещата, като мен, щеше да е разбрал, че има много по-добър начин да се търгува - Опции върху криптовалути. Можеш винаги да правиш пари с тях - независимо дали цената се покачва или спада! Това напълно елиминира риска от покачванията и спаданията, защото когато другите трейдъри губят пари, ти правиш пари.

Повечето хора не ги бива в инвестирането. Предишният ми началник купи акции от Facebook, защото по телевизията казаха, че Facebook става все по-популярен. Всъщност той ги купи и очакваше да се покачват до безкрай. Разбира се, това не се случи. Много нови инвеститори пробиват при добър случай, но губят много пари при лоши обстоятелства. Вижте таблицата долу, за да видите до къде стигат повечето инвеститори.

Аз, от друга страна, винагипечеля. И не ме интересува коя компания в момента е успешна. Няма нужда дори да знам с колко цената ще се покачи или спадне (което би било много трудно за отгатване). нужно е само да знам ДАЛИ ще се покачи или спадне. Знаейки това, аз имам 50% шанс за успех и с моите подобрения (виж по-долу), вероятността се покачва до над 90%. Моят шанс да 'съм при парите' (да печеля) е 90% и дори при 10% на случаи, в които губя, правя много повече при оставащите 90%.

Когато инвестирате по обикновения начин – без моята стратегия 

.
63% от инвеститорите няма да спечелят нищо и накрая тяхната печалба ще е ± 2% Инвеститорите, които не печелят, трябва да плащат такси на брокерите
31% от инвеститорите губят пари. Тяхната инвестиция се обезценява заради инфлацията. Повечето инвестиции дори не стигат до инфлацията.
jenom 7% от инвеститорите обикновено правят печалба след 5-10 годиниНе исках да чакам 10 години. Парите ми трябваха възможно най-скоро!
Какво научаваме? Инвестирането във фондове или в сферата на застраховането е абсолютно безсмислено. Само банките печелят от това!

От друга страна, ако следвате моите инструкции, ще имате 3 предимства 

Няма нужда да притежавате акции

Точно така. Няма нужда правите сложни покупки. Просто избирате една от акциите, които се предлагат и кликате на нея. Това е!

Можете да правите пари ОТВСЯКЪДЕ

Днешните фондови пазари са далеч от големите зали, пълни с викащи брокери. Можете да правите всичко онлайн от дома или от където пожелаете!

Можете да правите пари, дори когато пазарът спада

Когато инвестирате редовно, всичко зависи от състоянието на икономиката. Обаче, с моя метод можете да печелите, дори когато пазарът пада!

Много малко хора (по-малко от 7%) печелят от обикновени инвестиционни фондове. Всъщност, малкото, които печелят, са експерти, които са изучавали областта постоянно години наред по не по-малко от 8 часа на ден. Аз, от друга страна, нямам специално финансово образование. Никога не съм учил нищо подробно. Но, дайте ми един час на ден, и само след няколко часа ще печеля с успеваемост от 90%.

Тъй като мога да повтарям метода си всеки ден, положението ми се подобри само след месец, за разлика от други инвеститори, на които им трябват 5-10 години. Можете да постигнете същите или дори по-добри, ако прочетете и разберете моите инструкции. Можете да започнете да правите пари от дома само след няколко дена. Просто решете колко искате да правите на ден и парите ще започнат да работят за вас.

И така, как работи това?

Опции върху криптовалути са по-добри от всяка друга инвестиция или залагане, защото са по-надеждни и по-бързи! Погледнете по-долу и сравнете Опции върху криптовалути с, например, залагане на футболен мач. Лесно можете да разберете, защо Опции върху криптовалути са толкова добри!

Подход, който НЯМА да ви направи богати

Прост пример за спортно залагане

Искате да заложите на това, че Ливърпул ще спечелят мача. Ако коефициентите са 1.15 (това е 3/20 в британски коефициенти), означава, че, когато вие заложите €10 и спечелите, ще получите €11.5. Правите печалба от €1.5. Трябва да изчакате до следващия ден преди да получите парите си или поне до края на мача. Сумата, която печелите, не е нищо особено и изисква време, за да бъде изплатена. На всичкото отгоре, никога не може да сте абсолючно сигурен в залаганията на спортни мачове, като имате предвид тяхната репутация по отношение на корупция и подкупи ...

Бърз, нов начин да правите пари

Прост пример за опция върху криптовалута

Да кажем, че искате да заложите на това, че курса Bitcoin/USD ще се покачи в следващите 60 секунди. Курсът се е покачвал последните 30 минути, чака че е 100% сигурно, че ще продължи да се покачва за още няколко минути. Процентът на изплащане е 80%, и вие залагате €10. Скоростта наистина ще се повиши и вие ще спечелите €18 (€10 е вашия депозит обратно, €8 е вашата печалба, защото отплащането е 80%). Печалбата е доста солидна дори, ако процентът скочи само с 0.01%, все пак ще спечелите 80%,!

Още повече, че не е нужно да чакате, защото отнема само 60 секунди, всичко, което трябва да правите, е да кликнете един или два бутона онлайн.

Залаганията на спортни събития може да е проблематично. Инвестиционните фондове не носят печалба. Обаче,Опции върху криптовалути са много по-лесни и бързо може да направите купища пари!

Когато залагате на опции, можете да направите много повече пари, защото залагате само на растеж/спад , а не на специфична стойност. Аз лично често залагам на акции на компании като Coca Cola, Facebook и Apple. Но, за да съм честен, няма значение коя акция ще търгувате. Просто следвайте тези пет стъпки:

Step #1 Избирам една акция в сайта, която е на разположение
Step #2 Разбирам дали стойността ѝ ще се покачи или спадне – (ръководството за това е изложено по-долу)
Step #3 За да направя сделка за €10, просто кликам бутона (increase или decrease) и избирам сумата, която да заложа.
Step #4 Чакам около 5 или 10 минути, докато сделката бъде оценена
Step #5 Парите са прехвърлени в сметката ми - €18 общо (моята инвестиция от €10 плюс €8 печалба)

Опитайте стратегията с демоверсия

 
 
EUR/USD
+91%
+
$1000.00
Демо акаунт
Сделката ще бъде затворена след сек.
Показаните данни не засягат действителната информация за сделката. Целта е да се покаже принципа на трейдинг с бинарни опции
Стани трейдър!
Искате ли да научите повече за бинарните опции или желаете направо да опитате трейдинга с демо акаунт?
Отлично
Благодарение на Вашата инвестиция от $500, Вашата печалба от тази транзакция е $500
Печалба
$500
Показаните данни не засягат действителната информация за сделката. Целта е да се покаже принципа на трейдинг с бинарни опции
 
Пробвай безплатно

Най-хубавото при моя търговски метод е, че акцията не е нужно да нараства много. Ако акцията е оценена на €50, няма значение дали ще нарасне до €51 или €55 или €50.01. Ако заложите €10 и стойността на акцията се покачи дори с най-малката стойност, вие ALWAYS правите €8.

Повечето инвеститори купуват акция, държат я няколко години и се надяват, че ще могат да я продадат за няколко процента отгоре. Това не е много разумно и със сигурност не бих го препоръчал.   

Никога не бих ползвал този подход, защото ми трябват пари бързо. Трябва да мога да печеля много в рамките на няколко дена или дори часове. Благодарение на опциите върху криптовалути мога да правя над 80% печалба, за по-малко от 50 минути  

Как печеля пари

В началото избирах 5 опции и започвах да търгувам с €250

Избирах Bitcoin, Litecoin, Ethereum, злато, Facebook акции и Apple акции, но вие може да изберете всичко. Колкото по-висок е първоначалният депозит, толкова по-бързо ще спечелите пари.

Всеки ден сядам пред лаптопа си и правя 5 30-минутни сделки

Всяка сделка е за €10. В зависимост от индикаторите (виж по-долу) търгувам според цената, дали ще спадне или ще се покачи. Когато не съм сигурен, изобщо не търгувам опцията изобщо.

След като съм направил сделката, обикновено ровя в Интернет или друго, което ми се прави и и просто чакам оценката

Сделките ми носят пари, и когато поискам, мога да повторя процеса 8 пъти за 4 часа. С по-висок депозит, мога да търгувам няколко опции наведнъж.

Накрая тегля парите, които съм спечелил

Когато ми трябват пари, тегля печалбата си. Изпращат парите в сметката ми в Paypal веднага или в банковата ми сметка в рамките на 2 дни.

Погледнете графиката по-долу. Показва колко пари мога да спечеля за 30 минути, 4 часа и за 1 месец. Ако искате, или нямате достатъчно време, можете да търгувате по-рядко. И обратното, ако имате много време и искате да печелите по-бързо, можете да търгувате по-често. Зависи само от вас.

Успешни сделки
Не е търгувано
Неуспешни сделки
Обща печалба

след 30 минути22 €

32 € | (4)
0 € | (0)
-10 € | (1)
Затворени позиции: 5

след 4 часа160 €

240 € | (30)
0 € | (2)
-80 € | (8)
Затворени позиции: 40

след 1 месец6420 €

7920 € | (990)
0 € | (60)
-1500 € | (150)
Затворени позиции: 1200

Тъй като реинвестирам печалбата си, успявам да направя €50-€100 за по-малко от час. Като инвестирам винаги €10, всичко, което трябва да правя, е да създам 10 5-минутни сделки и за по-малко от час правя €100. Започнах доста скромно:

 • Първия месец работих по 30 минути на ден с депозит от €200. Печалбата ми беше по€30 на ден
 • Втория месец работих 1 час на ден с депозит от €500. печалбата ми беше €100 на ден.
 • Третия месец работих 2 часа на ден с депозит от €1500. Печалбата ми беше €300 на ден.
 • И така, днес положението ми е дори по-добро.

Когато събера спечеленото, излиза около €12000 на месец. В началото беше като мечта. Правех повече на ден, отколкото щях да съм направил за няколко седмици със старата ми работа. В началото не вярвах, но след 6 месеца успешна търговия, започнах да правя планове за бъдещето. Да, все пак трябва да 'работя' всеки ден, но мога да го правя онлайн от всякъде и мога да решавам по колко време да го правя. Обикновено работя по час на ден и мога да правя всичко от леглото си, по пижама.

БЕЗПЛАТНА регистрация Започни да правиш пари

Приятелката ми ме попита какво харесвам най-много в начина, по-който работя. Всъщност, харесвам много неща в него. Не мога да го събера в едно изречение, но мога да го обобщя така:

 1. 60%-90% печалба за кратко време. Можете да започнете с 30-минутни, 1-часови или дори 60-секундни сделки
 2. не се изискват умения
 3. можете да печелите от дома или през телефона, когато сте в движение
 4. не е необходим специалзиран софтуер – можете да правите всичко директно през интернет браузъра си
 5. можете да теглите пари по всяко време директно в банковата си сметка

Разпознаване на тренда

Въпреки, че може да звучи сложно, при моя метод всъщност има 3 опции. Разбира се, не е лесно да се предскаже как акцията ще се развие през годината. Но, за щастие, бинарните опции ви позволяват да правите много кратки сделки, които траят само 30 минути или дори 60 секунди. Това е основното предимство на моя метод. И по-важното е фактът, че това е причината да печеля толкова пари! Целият текст е обяснен долу в три стъпки:

Растящ тренд

Когато видите възходяща тенденция в акция (в колоната от ляво), винаги залагайте на краткосрочен растеж. Търговия на фондовата борса

Ако графиката се е покачвала през последните няколко минути, както на тази снимка, е ясно, че ще продължи да се покачва през следващите няколко минути.

Намаляващ тренд

Когато видите низходяща тенденция в акция (в колоната от ляво), винаги залагайте на краткосрочен спад. Търговия на Форекс

Ако графиката е падала през последните няколко минути, както на тази снимка, е ясно, че ще продължи да спада през следващите няколко минути. Следователно трябва да залагате на спад (PUT).

Тренд в стагнация

Когато видите, че акцията е в застой (цената не се променя), изчакайте или намерете друга акция Правила за търговия

Ако графиката не се е променила през последните няколко минути, е най-добре да се изчака, докато не се промени или да се намери друга акция.

Ако 30 минути е твърде дълго време за вас, можете да правите 60-секундни (1 минута) сделки. При тези сделки вашите шансове за успех са почти 100%.

В сайта, който използвам, целият процес е много лесен.

 • Когато знам, че цената на акцията ще се качи, просто кликам бутона НАГОРЕ (CALL).
 • Когато знам, че цената на акцията ще спадне, просто кликам бутона НАДОЛУ (PUT).

Най-доброто ръководство към това дали акцията ще се покачи или спадне е просто графиката на цената за последния час. Тази диаграма е налична безплатно във вашия акаунт след регистрация.

Защо този метод е толкова печеливш? Просто защото ми позволява да печеля пари, когато акцията спада и когато се покачва. Аз всъщност не притежавам акции, но все пак мога да ги търгувам само с един клик! Всеки, който притежава акция, и я държи няколко години, губи пари, когато пазарът отива надолу. Не и аз – аз винаги печеля пари! Използвам системата от почти година и в края на всеки месец съм с положителните цифри и печеля пари. Както когато е имало покачване, така и когато е имало понижаване. :-)

Трудно е да се предскажат long-term тенденциите и точните числа. Обаче, това няма никакво значение! Например, ако акцията на Facebook се е покачвала няколко дена през последния месец и стойността ѝ е €100 сутрин, би било трудно да се предскаже дали стойността и вечерта ще бъде €101 или €102. Но стойността на цената не е важна – трябва само да знаете, че ЩЕ се покачи.

Има няколко общо приложими правила за моментите, в които цените се очаква да се покачат и когато ще падат. Повечето хора не знаят за тези правила. Когато работех като шофьор на камион, вечерите далеч от дома могат често бяха много отегчителни, затова четях най-различни образователни книги. И в тези книги открих тези правила. :-) Направих списък на всичките долу в оранжевите кутийки. Моля прочетете ги внимателно и ги разберете – съветите, които съдържат, са безценни и като ги следвате ще печелите още от първия ден!

Кога идва РАСТЕЖА и СПАДА

Валутни двойки

Опциите върху криптовалути могат също така да се използват и за търговия с валутни двойки. Отново, може да звучи сложно, но е много просто. Една примерна валутна двойка може да бъде USD/EUR чиято стойност може да бъде 1,4. Това е обменният курс, който ви казва, че можете да получите 1 евро за 1,4 долара. Валутните двойки се променят всеки ден, но има лесен начин да печелите от тях. Проверете статистиките след като се (регистрирате (всички статистики са налични безплатно)) и намерете поне две двойки за една валута. Например, намерете USD/EUR и USD/GBP.

Ако и двете двойки спадат, имате гаранция, че те ще продължат да спадат в следващите няколко минути. В този случай заложете на спад (put).

Начало и край на часовете за търговия

Борсите имат различно работно време, например Нюйоркската фондова борса е отворена от 9:30 сутринта до 4:00 следобед местно време, което е 2:30 сутринта до 9 вечерта британско време (GMT). Щом търговията започне, стойността на акцията обикновено се покачва, защото хората, които започват да търгуват, искат да купуват. Обратно, преди търговията да приключи, цената на акцията обикновено спада. Всеки, който иска да продава акциите си през деня, но не е успял, ще намали продажната цена в края на деня, защото ще се нуждае от продажбата. Ето затова цените на акциите често спадат точно преди приключването на търговския ден.

И така, в началото на деня за търговия, заложете на растеж, а преди края на деня заложете на спад.

Акциите винаги спадат след като дивидентите се изплатят

Някои акционерни дружества плащат дивиденти, които са основно възнаграждение за акционерите. Има нещо, което се нарича запис на дата, където дивидентите се изплащат на акционерите, които според акционерния регистър, държат акциите на този ден. Обикновено има един, два или четири протоколни дати на година. Ако притежавате акция от този ден, ще получите дивидента. Обаче, това не е най-интересното нещо. По-интересен е факта, че стойността на акцията ВИНАГИ пада в деня след записа на датата. Буквално всички акции с дивиденти правят това и е невероятно надежден начин за предсказване цените на акцията.

След като се регистрирате, разберете кога ще бъде следващата записна дата (и сутринта след тази дата) , и заложете на спад.

Природни бедствия и граждански размирици

Това е съвсем ясно. Ако специфичен регион преживява наводнения, ураган, земетресение или терористична атака, може да сте сигурни, че стойността на акцията ще падне. Ако такъв е случаят, заложете на спад. Ако има стачка във Франция, акциите на Peugeot ще паднат. Ако е имало земетресение в Япония преди няколко години, обменният курс на JPY (японска Йена) ще намалее. Препоръчвам да следите събития като тези отблизо, защото ще трябва да реагирате на тях същия ден или поне на следващия.

В случай на стачки, протести или граждански размирици винаги залагайте на спад!

Обявяване на финансовите резултати

Акционерните дружества са длъжни да обявяват резултати си публично. Правят това на всеки 3 месеца. Лесно и доказано правило е проверяването тези резултати. Ако са позитивни, акцията ще се покачи в деня на обявяването. Когато има добри финансови резултати, залагайте на растеж същия ден.

Ако компанията обяви лоши финансови резултати, заложете на спад!

Сумата за инвестиция

Въпреки, че минималният депозит е €200, препоръчително е да депозирате поне €500, защото ще печелите пари повече от два пъти по-бързо. След като депозирате, не търгувайте незабавно с цялата сума. Разделете депозираната сума и търгувайте само с част от нея. На кратко:

депозит максимален размер на всяка сделка очаквана месечна печалба
€200 €10 €1000
€500 €25 €2500
€1000 €50 €5000
€5000 €250 €25000

 

Тъй като разбирам, че всичко това може да звучи малко сложно отначало, съм съставил кратко резюме за това как да започнете да печелите в няколко лесни стъпки.

На кратко
Стъпка # Каквото трябва да направите Препоръки и съвет
1 Регистрация на сайт, където може да търгувате с Опции върху криптовалути! Добра идея е да се регистрирате на поне две места (here и тук), защото тогава ще печелите два пъти по-бързо. Ако имате проблем да се регистрирате, помолете клиентската поддръжка за съдействие по имейл или телефон.
2 Депозирайте първоначалната сума, която ще използвате за търговия. Търговската компания се одитира и притежава лиценз в Европейския съюз. Следователно депозитът е сигурен и можете да го изтеглите по всяко време. Ако не депозирате достатъчно, методът може да не работи! Минимумът е €250.
3 Започнете да търгувате с краткосрочни Опции върху криптовалути Препоръчвам си поставите за цел да печелите 10 % от вашия депозит всеки ден. Ако депозирате €500, стремете се да печелите €50 на ден. Вашите сделки не трябва да продължават повече от 30 минути.
4 Прочетете този кратък преглед, за да научите кога да залагате на растеж и кога на спад Когато искате да заложите на растеж, кликнете бутона НАГОРЕ (НАГОРЕ понякога се превежда CALL). Когато искате да заложите на спад, кликнете бутона НАДОЛУ (НАДОЛУ понякога се превежда PUT).
5 В този уебсайт ще намерите актуални съветикак да търгувате днес. Тези съвети са от професионални банкери, чието възнаграждение зависи от успеха на техните съвети. С други думи, когато печелите пари, те също печелят. Така че е в техен интерес да ви дават добри съвети. Всичко това се намира безплатно на сайта, така че се възползвайте максимално от него! :-)

Няма нужда да правите сложно неща като задълбочени анализи. Няма нужда да проучвате финансовите пазари... Аз лично не знам абсолютно нищо за икономиката, но все пак успявам да спечеля над €10000 от Опции върху криптовалути. Всичко, което трябва да направите, е да следите графиката, която може да видите във вашия акаунт (here). Като цяло имам успех в 5 от всеки 6 сделки и много често в 6 от 6 (100% успеваемост). Ако една сделка не свърши добре за мен, това не е краят на света, защото в дългосрочен план правя пари, чисто и просто. За да печеля, всяка успеваемост над 50 % би била добре за мен, но успеваемостта ми всъщност е 85-100 % което означава, че печеля повече от 10 пъти по-бързо от инвеститорите, които не използват моя метод.

Започни сега
Start now

Прави пари в три лесни стъпки!

Моят метод не може да бъде използван навсякъде. Повечето банки и трейдъри не знаят за какво служи този метод. И дори, когато знаят за него, те никога, при никакви обстоятелства, не биха го предоставили на обикновените хора. Ето защо е много важно да изберете надежден, лицензиран брокер, който ще ви позволи да правите пари. Това са двамата ми любими брокери. Регистрирай се при единия от тях - или дори при двамата. И двамата предлагат съвети, видео уроци и лични съветници - абсолютно безплатно.

Опитайте стратегията с демоверсия:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Модерен брокер с изискване за малък минимален депозит
Моят бърз съвет: Брокерът позволява непрестанен трейдинг включително и през уикенда със сделки, възлизащи на по-малко от $1
Минимален депозит: $10
 

  Ayrex

Advanced Binary Technologies Ltd
Усъвършенстван брокер, притежаващ наистина страхотни клиентско обслужване и малък минимален депозит
Моят бърз съвет: Брокерът има безплатна демо версия и много нисък минимален депозит
Минимален депозит: $5
 
 


  Petko petrov (94.156.75.*) Написа

Aaa

Опитвам се да вляза да се регистрирам но ми изписва че във България несе подържа сайта как каде да се регестрирам

  Владимир Цветков (46.10.235.*) Написа

Здравейте Борис

Интересувам се от търговия с бинарни опции и тренирах на демо сметка на платформа на binatex и на IQ option.имам загугубени сделки,но и много печеливши..вупросът към вас ми е на коя платформа на кои брокер да си направя регистрация с реална сметка ,от която платформа ще мога да си тегля печалбата и има ли такава на български език? Благодаря ви!

  Илиян Дончев (149.62.205.*) Написа

Как да си направя регистрация след като вкарвам паролата и нищо не става пък и излиза едно приложение и пише че не е налично за България

  Nursel (193.68.10.*) Написа

Mojete li da mi obqsnite za metoda

  Putka Maina (84.43.229.*) Написа

Putka    namaikatisaita.com

Iskam da pechelq pari. Trqbvat mi 10000 leva na mesec.
Как да стане?

Не се отваря страницата.

ИСКАМ ДА СЕ РЕГУИСТРИРАМ!

ИСКАМ ОПАРИ ВЕ!

№%№§*4343Ф№

  pavlina (46.40.95.*) Написа

imam problem s depoziraneto moiata banka mi othvyrlia novata karta    binatex.com

kak da postypia?

  pavlina (46.40.95.*) Написа

zashto moiata banka mi othvyrlia novata karta ?    binatex.com

kak da postypia.pomognete mi

  Silvester Mindev (216.150.187.*) Написа

Kak da zapocvam da spechelq pari po tvoq nachin    www.pechelipari.com/contact

Kak da zapocvam da spechelq pari po tvoq nachin?

  (88.203.252.*) Написа

opcii    bitcoin (oshte ne sum napravila purvia si deposit)

zdraveite vse oshte ne sum zapochnala da turguvam s akcii i valuta no dosta se informirah dosega i sled kato neprekusnato tursia nadomna rabota online (poneje sum poluinvalid) popadnah na reklamata za turgovia s valuta ili akcii (forex turgovia) i zapochnah da treniram no samo s demosmetka dosega. znam samo che ako naistina iskam da pechelia ot vkushti triabva da napravia deposit chrez keditna karta ili zrez bankov prevod no mislia che v dneshno vreme tova e nai lesniat i burz nachin za pechelene na pari. (pojelaite mi kusmet!) blagodria

  Ивайло (89.106.109.*) Написа

Старт

Здравей прочетох твоята страница и получих нещата вярвам че ще стане но понеже нямам стартов капитал искам да те питам дали можеш да ми помогнеш с това а после да ти възвърна началната банка с която ще ми дадеш да почна

Всички коментари (на нова страница)
 
 
 

 Добави нов коментар!

Попитай или сподели своя опит
Ще получиш подробни инструкции на имейл адреса си.